Palveleva lakiasiaintoimisto

LAKITOIMISTO OULUSSA

Asianajotoimisto Eeva-Leena Wendelin Oy on asiantunteva lakiasiaintoimisto, joka palvelee yksityisiä ja yrityksiä alueilla Oulu, Kajaani, Raahe, Ylivieska, Kemi ja lähiseudut, sekä sovittaessa myös muilla paikkakunnilla. Kun tarvitset lakimiestä, meiltä saat ammattitaitoista juridista apua pitkällä kokemuksella.

Lakiasioissa teitä palvelee asianajaja Eeva-Leena Wendelin, jonka osaamisalueisiin kuuluu mm. rikosoikeus ja lasten huolto-, elatus- ja tapaamisoikeusasiat. Lakiasiaintoimistomme toiminta perustuu vahvaan oikeudelliseen erityisosaamiseen, helppoon lähestyttävyyteen, sekä tehokkaaseen ja käytännönläheiseen työskentelytapaan. Tarjoamme saat esimerkiksi seuraavat lakitoimistopalvelut:

Rikosasiat

Rikoksesta epäillyn puolustaminen tai rikoksen uhrin avustaminen esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä. Lähestymiskielto ja lähestymiskiellon hakeminen.

Lapsi- ja perheoikeus

Lapsen huoltajuuteen liittyvät asiat, sekä esimerkiksi lapsen asumiseen, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvät asiat avioeron jälkeen. Lastensuojelu- ja huostaanottoasiat.

Avio- ja perintöoikeus

Avioehto ja omaisuuden ositus avioeron yhteydessä. Perinnönjakoon liittyvät asiat, kuten perunkirjoitus ja testamentti, sekä verosuunnittelu.

Muut asiat

Yksityishenkilöiden velkajärjestelyt, vuokrasaatavat ja häädöt, vahingonkorvausasiat, työsuhteisiin liittyvät riidat, edunvalvonta-asiat, sovintoneuvottelut, sovittelumenettelyt ja asiakirjojen laadinta.

Asiantuntevaa juridista apua yksityisille ja yrityksille – tehokkaan, luotettavan ja asiakkaan näkemystä kunnioittavan lakimiehen palvelut juuri sinulle. Ota yhteyttä!